Излъченото като резултати от изборите беше напълно очаквано. Това ще бъде

...
Излъченото като резултати от изборите беше напълно очаквано. Това ще бъде
Коментари Харесай

Проф. Иво Христов: Всички ще се скрият зад широкия гръб на ген. Янев


" Излъченото като резултати от изборите беше изцяло предстоящо. Това ще бъде непредставителен парламент. Голяма част от гласоподавателите не участваха в този фарс ". Това сподели пред БНР социологът проф. Иво Христов.

И уточни, че никой не желае да е печеливш поради тежките задания: " Опитът за държавно управление ще бъде да се понасят имиджови вреди, да се употребяват благините на властта и това да стане с колкото е допустимо по-малко негативи. Има мощен напън извън - предвид на това, че сме прифронтова територия, територията да бъде ръководена от постоянен кабинет ".

Проф. Христов добави, че случващото се с Българска социалистическа партия е хроника на една предизвестена гибел: " Там от дълго време се е осъществил разводът сред левите хрумвания и лявата партия. Всеки комплициран систематичен проблем, защото няма интелектуален потенциал той да бъде свестен, се преформулира като персонална виновност на някого. Корнелия Нинова е единствено законосъобразен израз на това проваляне ".

Според него ИТН са свършили каквото би трябвало, за което са били основани: " И Политическа партия, за каквото бяха основани, те го извършиха ".

По думите му " следва да забележим " Многострадална Геновева " в три дейности - първи мандат, втори мандат и при третия - нищо не значеща дребна политическа мощ ще поеме тежкия кръст на избавяне на отечеството и всички ще се скрият зад необятния тил на ген. Янев ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР